Bedrijven beginnend met L

Lantaarn, De

Lantaarn, De

Cafe

Voor een lekker hapje en drankje kom naar De Lantaarn. Maar ook voor een leuke feestavond bent u bij De Lantaarn aan het goede adres. Er wordt gezellige middle of the road muziek en Nederlandstalige muziek gedraaid. Er zijn ook regelmatig optredens van diverse artiesten. Proef de sfeer bij De Lantaarn!

Leuke Hanzestad, De

Leuke Hanzestad, De

Zalencentrum

De Leuke Hanzestad is een zalencentrum in Kampen met vele mogelijkheden en een gezellige huiselijke sfeer, een acommodatie waar mooie herinneringen gemaakt werden of nog gemaakt gaan worden, de ideale feestlocatie voor uw partij. Dat is waar De Leuke Hanzestad naar streeft!

Los Che

Los Che

Restaurant

Los Che is een authentiek Argentijns restaurant. Het restaurant wordt gerund door Carlos en Gaby. Carlos heeft meer dan 20 jaar in Argentinië gewoond. Gaby is geboren en getogen in Argentinië. Er wordt veel aandacht besteed aan ons vlees dat rechtstreeks uit Argentinië komt en bereidt wordt op een houtskool grill. Ook wordt ons vlees niet gemarineerd of voorgebakken. Waardoor u de pure smaak van het vlees terug kunt proeven.