Bedrijven beginnend met B

Bastaard, De

Bastaard, De

Restaurant, Cafe

Café-restaurant De Bastaard ligt in het historische centrum van de Hanzestad Kampen, aan de IJssel. Voorheen een kroeg aan de rivierkant, nu een café-restaurant doorbroken door een oude stadsmuur. Bij ons kunt u nog één van de laatst overgebleven bastions (uitspringend verdedigingswerk) van Kampen zien!

Boetiek Hotel Kampen

Boetiek Hotel Kampen

Hotel

Welkom Bij Boetiek Hotel Kampen! Wij heten u van harte welkom in ons nieuwe Boetiek Hotel. De deuren van ons Boetiek Hotel, op deze prachtige locatie aan de IJssel, zijn begin 2016 geopend en wij hebben sindsdien al vele gasten mogen ontvangen. We beschikken over 11 luxe maar betaalbare kamers. Ons hotel heeft de sfeer van een Bed & Breakfast maar in de entourage van een luxe hotel. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en ons streven is het al onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Burrito Azteca

Burrito Azteca

Restaurant

Wij zijn Claudia en Alfredo; een stel dat gepassioneerd is voor lekker eten met een veeleisende smaak. Vanuit onze Zuid-Amerikaanse cultuur zijn wij gewend aan thuis bereid en natuurlijk eten. Eten met hoog behoud van de originele smaak!