Kaarten concert met Jan Smit en Jannes verkrijgbaar

Zaterdagavond 19 april is heel Kampen Hollands. Met optredens van Jan Smit, Django Wagner, Jannes, Wimmie, Jaman, Feestlift, Henri van Velzen en Ancora op het Hagenplein bruist het Sail Kampen Festival als ooit te voren. Kaarten a 18 euro vanaf nu verkrijgbaar bij Cafe de Unie, Cafe Eigenwijs, Cafe 't Ponton, Snackbar Mulder, Cafe de Bastaard en Restaurant de Vier.

Extra muziekprogramma Sail

Van 18 tot en met 21 april zijn er volop activiteiten tijdens Sail Kampen. Op meerdere locaties in de stad kan je genieten van theater, muziek, kermisattracties, terrassen en nog veel meer. Het volledige programma is te vinden op Sailkampen.nl. In de feesttent bij de Buitenhaven organiseert Sail in samenwerking met HorecaSailKampen bovendien een gezellig avondprogramma. Hier de line up.

Bands muziekfestival bekend

Op zaterdag 29 maart 2014 vindt het volgende Kamper Kasteleins Muziekfestival plaats, met andere woorden: Bandjesavond! De muziekavond, die twee keer per jaar plaats vindt als de klok verzet wordt, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Kamper horeca. De LIVE muziek begint 22.00u tenzij anders aangegeven. Hieronder de deelnemende horeca met bands:

Horeca werkt samen met Sail

Tijdens Sail van 18 tot en met 21 april zal de Stichting Kamper Kasteleins een grote rol spelen in het verloop van het evenement. Een delegatie van de horeca Kampen draagt zorgt voor de feesttent in de Buitenhaven en de catering op de rest van het evenemententerrein. Het complete programma van Sail is (binnenkort) te vinden op www.sailkampen.nl

Bandjesavond 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober wordt de klok verzet en dat betekent feest in Kampen. Vanaf 22.00u vind je live muziek in onderstaande cafe's. De bands zijn inmiddels bekend:

Programma muziekfestival

Zaterdag 30 maart organiseert de Stichting Kamper Kasteleins wederom een muziekfestival. Op meerdere locaties in de stad, kan je dan genieten van LIVE muziek. Hieronder het programma. Deze vind je ook op de posters in de deelnemende bedrijven. 

bandjes