Extra bandjesavond op 13 mei

Nee, dit keer wordt er geen tijd verzet. We hebben gewoon zin in een extra feestje! Daarom, op de vooravond van hemelvaartsdag, een extra bandjesavond. Donderdag kunnen jullie toch lekker uitslapen. Let op, we beginnen al om 2100u

25 oktober Bandjesavond!

Kamper Kasteleins Muziekfestival, oftewel Bandjesavond, zit er weer aan te komen! Als de klok verzet wordt, viert Kampen feest. Zaterdag 25 oktober vanaf 22.00u kan je terecht in de volgende deelnemende kroegen en restaurants:

bandjesavond

 

Bands extra muziekavond bekend!

Poster extra muziekfestival De welbekende poster is er weer! Dit keer wordt de klok niet verzet, maar vieren we gewoon feest omdat het kan! Op de vooravond van Hemelvaart lassen we een extra bandjesavond in.

Neem al je vrienden mee en ga lekker op stap in het altijd gezellige Kampen. Tijdens deze avond kunnen er bovendien al munten gekocht worden voor het Kamper Kadefestival in augustus. Niet alleen krijg je direct korting in de voorverkoop, ook ding je mee naar leuke prijzen!

Extra bandjesavond!

Feestgangers opgelet, Kampen is een initiatief rijker! Op woensdag 28 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, wordt een extra bandjesavond ingelast. Op de avond treden in diverse horeca gelegenheden bands op die in 2013 op het Kamper Kadefestival stonden. Voorzitter Remmert Krantz, Horeca Kampen: “Zo bedanken wij de bands voor hun bijdrage in 2013 en warmen we Kampen alvast op voor de volgende editie op 29 en 30 augustus”.

De bands worden, zoals gewoonlijk, bekend gemaakt door middel van posters bij de deelnemende bedrijven. De bands beginnen om 21.00u te spelen.

Tijdens de extra bandjesavond kunnen er al munten gekocht worden voor het Kadefestival. Om deze ‘Vrienden van het Kadefestival’ te bedanken voor de vroege aankoop, worden er drie cadeaubonnen verloot tijdens het festival.

De extra bandjesavond is net als het Kamper Kadefestival een initiatief van Horeca Kampen ook wel bekend als de Stichting Kamper Kasteleins.

Kaarten concert met Jan Smit en Jannes verkrijgbaar

Zaterdagavond 19 april is heel Kampen Hollands. Met optredens van Jan Smit, Django Wagner, Jannes, Wimmie, Jaman, Feestlift, Henri van Velzen en Ancora op het Hagenplein bruist het Sail Kampen Festival als ooit te voren. Kaarten a 18 euro vanaf nu verkrijgbaar bij Cafe de Unie, Cafe Eigenwijs, Cafe 't Ponton, Snackbar Mulder, Cafe de Bastaard en Restaurant de Vier.